نمایه نویسندگان

آ

ا

  • اسفیدانی، محمدرحیم مروری تطبیقی به وضعیت بسته‌بندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • اعلمی، مهران تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • افرا، الیاس اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • اکبری امری، مقدسه روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگی‌های خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • امینی هرندی، سعیده اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • انصاری فرد، فاطمه بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]

ب

  • بهزادی، فرحناز بررسی تأثیر استفاده از کربوکسی‌متیل‌سلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومت‌های کششی در کاغذهای بسته‎بندی [دوره 3، شماره 11، 1391]

ت

  • تجلی، روح الله خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • توده روستا، فرهاد بسته‌بندی، فیلمنامه ای از تجسم یک خلق تا تحقق یک اثر [دوره 3، شماره 9، 1391]

ج

  • جعفری، سید مهدی فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • جعفری، سید مهدی استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]

ح

  • حسینی، مهدیه تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]

خ

  • خانی، مونا بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • خوشنود چاله سرا، سودابه اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]

د

  • دارابی، عیسی خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • دهقانی، محمدرضا مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بسته‌های چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • دهقانی، محمدرضا روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگی‌های خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]

ر

  • رسالتی، حسین روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگی‌های خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • رشید زاده، شیلان فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • رشید زاده، شیلان تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • رهامین، هاشم ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]

س

  • سادات عنایتی علی نیا، منصوره اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • سپیده دم، سید محمد جواد بررسی تأثیر استفاده از کربوکسی‌متیل‌سلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومت‌های کششی در کاغذهای بسته‎بندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
  • سرائیان، احمدرضا اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • سعیدیان، مینا استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]

ص

  • صداقت، ناصر بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • صراف جوشقانی، حسن معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]

ط

  • طهماسبی، فهیمه معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بسته‌بندی [دوره 3، شماره 12، 1391]

ع

  • عجم، مریم استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • علیپور پیجانی، افشین مروری تطبیقی به وضعیت بسته‌بندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • علی زاده، صبیحه اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]

ف

  • فتح‌اله، مهدی مروری تطبیقی به وضعیت بسته‌بندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • فرجی، سمانه کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • فرقانی، محسن شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • فیضی، سمیرا بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]

ق

  • قاسمی، وحید بسته‌بندی، فیلمنامه ای از تجسم یک خلق تا تحقق یک اثر [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • قاسمیان، علی معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بسته‌بندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • قاسمیان، علی اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • قنبری، وحید فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • قوس قانی، امین تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]

ک

  • کیا، شیرین استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • کاشانی نژاد، مهدی اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • کاظمی، رضا محمد شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • کریمی، مهران مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بسته‌های چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • کریمی، نیره تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]

گ

  • گوهریان، محمد اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]

م

  • متوسلی، محمود شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • محمدی، مریم تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • محمدیان، فریدالدین بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • محمدیان، فریدالدین استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • مدهوشی، محراب ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • میرزایی، حبیب اله استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • میرزایی، حبیب اله خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • میرزایی، حبیب اله کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • میرزایی، حبیب اله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • مشکور، مانا کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • مقصودلو، یحیی کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • مقصودلو، یحیی تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
  • مقصودلو، یحیی تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • مهدوی، سعید معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بسته‌بندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • مهری ایرایی، حمیدرضا مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بسته‌های چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
  • مهربان، علی کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
  • مهرگان نیکو، علیرضا استفاده از هنر تا کردن در صنایع بسته بندی [دوره 3، شماره 9، 1391]

ن

  • نوری، روح الله مروری تطبیقی به وضعیت بسته‌بندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]

ه